english

Spel-Maker tijdens Internationale Handelsdag

Persbericht maart 2009 – Spel-Maker

Op donderdag 2 april 2009 vindt op 12 locaties in het land de Internationale Handelsdag plaats. Tijdens deze dag komen alle ins & outs rondom het zakendoen over de grens aan de orde. Ondernemers krijgen informatie van de KvK en van partners als de Belastingdienst, Douane en EVD.

Er zijn presentaties van experts, waaronder ondernemers met veel ervaring op de wereldmarkt. Op het netwerkplein kunnen ondernemers  advies inwinnen bij toonaangevende specialisten en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers die ook internationaal georiënteerd zijn.

De heer Kesting van Spel-Maker is uitgenodigd als expert tijdens de workshop `Subsidie bij export´, in Amsterdam, waar ondernemers meer vertellen over de voordelen van de exportsubsidie `prepare2start´, die speciaal voor starters in de export in het leven is geroepen. Aanvragers kunnen bijvoorbeeld een stand op een beurs aanvragen, een website laten bouwen of een marktonderzoek laten uitvoeren. Terwijl van dit alles voor vijftig procent de kosten vergoed worden.

Persbericht maart 2009 – Spel-Maker