english

Nieuwe titels voor TNO, TSM, en Eigen Haard

Persbericht februari 2009 – Spel-Maker

Amstelveen, 12 februari 2009 – In de eerste maanden van 2009 staan er weer enkele nieuwe titels op de rol: Synergie! voor TNO, het MVO spel voor TSM en het Jubileumspel voor woningbouwfederatie Eigen Haard. Alle spellen zijn uniek en op maat gemaakt voor de opdrachtgever.

Synergie is een groepspel voor 20 tot 35 spelers dat gespeeld wordt tijdens de introductiedagen van TNO. Nieuwe medewerkers beleven op een speelse manier de synergie binnen TNO. De spelers kruipen in de huid van een projectmanager van TNO en voltooien tijdens het spel herkenbare TNO projecten.

Bijzonder aan het MVO spel voor TSM is dat het spel zowel intern als extern kan worden ingezet. Intern wordt het gebruikt tijdens trainingen van TSM, en extern wordt het spel gebruikt als relatiegeschenk en marketingtool. Het thema van dit spel is: “Investeer in je talent voor duurzaam ondernemen, en verklein je footprint.”

Woningbouwfederatie Eigen Haard bestaat in 2009 100 jaar en heeft Spel-Maker gevraagd om een spel op maat te ontwikkelen ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum. In het spel gaan maken de spelers in hun eigen wijk investeren en proberen zoveel mogelijk nieuwe huurders naar hun wijk te lokken.

Nieuw is tenslotte dat het Bling Game nu ook besteld kan worden via de website van www.spel-winkel.nl Bling Game was al te bestellen via www.nibud.nl.

Noot voor redacties:
Contactpersoon Spel-Maker:
Bas Kesting
020-6400632
kesting@spel-maker.nl

Persbericht februari 2009 – Spel-Maker