english

Bordspel ID!ee voor VOS/ABB

VOS/ABB verzorgd trainingen en workshops voor managers en specialisten in openbare scholen. Spel-Maker heeft voor deze doelgroep het trainingsspel “ID!ee” ontwikkeld met als leerdoelen: Het bewust worden van de kernwaarden voor openbare scholen, en het opstellen van een ontwikkelagenda.

“Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat,” aldus Marleen Lammers van VOS/ABB. “Voorheen was een training over de kernwaarden een vrij stroperige aangelegenheid, maar nu kijk ik echt uit naar de trainingen, het spel ziet er schitterend uit, je komt echt met iets binnen, en de deelnemers vinden het spel erg leuk om te spelen.”

Hans Teegelbeckers is minstens net zo tevreden, “het cijfer dat ik Bas wil geven voor zijn expertise is hoog, Bas weet precies waar hij het over heeft en hij stuurt het proces met strakke hand. Ook als ik zie hoe de vooraf gestelde leerdoelen in het spel terecht zijn gekomen kan ik daar alleen een hoog cijfer voor geven, wat mij betreft een 9”.

In het spel proberen de spelers door het inkopen van specifieke acties het imago van een fictieve school te verbeteren en de school beter te profileren. Het spel geeft ook een voorzet om een ontwikkelagenda op te stellen voor de eigen organisatie.

Voor meer informatie:

www.vosabb.nl