english

Babylon en Dolfino naar beurs in Nurnberg

Persbericht februari 2008 – Spel-Maker

Nieuwe titels Spel-Maker komen uit in drie talen.

Val met uw ridders de kasbah van uw buurman aan, schaak een prinses van Babylon, en trek ten strijde om de Citadel van Saladin te veroveren. De eerste speler die met een prinses de Citadel verovert, wint het spel. Dit is in vogelvlucht de verhaallijn van De Torens van Babylon, één van de twee nieuwe bordspellen die Spel-Maker dit jaar op de markt brengt. De andere titel is Dolfino, een leerzaam spel over dolfijnen. Spel-maker brengt zijn nieuwe titels uit op de Spielwarenmesse in Nürnberg.

Beide titels van spellenmaker Bas Kesting worden uitgebracht in drie talen om een groot gedeelte van de Europese markt te kunnen bedienen. Samen met uitgevers Spezet en Californian Products (CP) worden de spellen uitgebracht in Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Bas Kesting maakt met Spel-Maker spellen in opdracht, en de meest veelbelovende spellen worden doorontwikkeld voor de consumentenmarkt. Na Crazy Diamond & Karatino, zijn Dolfino en De Torens van Babylon de 2e en 3e consumententitel. De spellen zijn typische familiespellen: een luxe uitvoering, niet te moeilijk om te leren maar uitdagend genoeg voor jong en oud.

De Spielwarenmesse of International Toy Fair in het Duitse Nürnberg is de belangrijkste speelgoedbeurs ter wereld. De beurs vindt in 2008 plaats van 7 tot en met 12 februari. Het motto van de beurs is dit jaar: “Spelenderwijs Leren”.

Persbericht februari 2008 – Spel-Maker